Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Bitch Bikers Clubin seikkailuja ja edesottamuksia!


Bitch Bikers Club on kahden oululaisen, Saaran ja Essin perustama polkupyöräklubi, joka matkailee paitsi pyörillä, myös patikoiden ja milloin nyt mitenkin. Jaamme teidän kanssanne retkiämme ja kaikenmoisia niihin liittyviä asioita.

Klubimme alku oli sattumaa tai johdatusta. Tapahtumat saivat alkunsa oikeastaan siitä, kun meillä oli erinäisistä syistä hallussamme 50 euron seteli, eikä kumpikaan ollut varma kumman kyseinen rahasumma oli. Fiksuina tyttöinä päädyimme laittamaan rahan yhteiseen virkistysrahastoon ja odottelemaan sopivaa käyttökohdetta.

No, sopivaa käyttökohdetta ei tarvinnut kauaa odotella, vaan se ilmaantui kuin itsestään kun Essillä oli bändinsä kanssa keikka Iissä. Päätettiin että pyöräillään yhdessä Iihin noin 40 km:n matka, ensin keikalle ja illan päätteeksi yöksi Iin siltojen vuokramökkiin. Pianon kuljetus pyörällä osoittautui kuitenkin sen verran vaikeaksi (ellei mahdottomaksi) tehtäväksi, että menomatkalle osallistui vain Saara, Essin hypätessä pianonsa ja pyöränsä kanssa bussiin. Takaisintulomatkalla piano heivattiin Iihin ja näin sitä olikin sitten koko pyöräjengi koossa.

Iin reissu oli kaikkine tapahtumineen hieno ja värikäs. Poljimme hymyissä suin ja suurta vapauden huumaa kokien kotia kohti kesäillassa, Canned Heatin I’m On The Road Againin kaikuessa Bluetooth-kaiuttimesta. Siinä polkiessamme muistelimme erään meidät ja luonteenlaatumme hyvin tuntevan henkilön ennen reissua tekemää ilkikurista ennustusta. Ennustuksen mukaan reissusta kotiuduttaisiin jälleen kerran uuden idean kanssa ja siitä kohkattaisiin pari viikkoa täydellä höyryllä, jonka jälkeen se vaipuisi unholaan kuten aikaisemmatkin ideat. Tässä oli tiettyä totuusperää ja todennäköisyyden makua, ja itsekin sitä siinä sitten ihmeteltiin, kun moisia ideoita ei ollut reissussa päässyt kehkeytymään.

Polkeminen jatkui ja seuraavaksi ruvettiin muistelemaan illan tapahtumia. Mieleemme palautui Essin bändin rumpalin siskon kanssa käyty keskustelu, jossa mietittiin pitäisikö meidän pyöräilijänaisina perustaa vastineeksi moottoripyöräklubeille polkupyöräkerho ja teettää liivit, joissa olisi MC:n sijasta BC. Rupesimme siinä polkiessamme mehustelemaan idealla, ja nimeksi tapailtiin Hitchbikers clubia, erinäisten menneisyydestä tuttujen kommellusten mukaan. Saara kuitenkin kuuli jossain vaiheessa epäselvästä artikuloinnistaankin tunnetun Essin sanat ”Hitchbikers club” väärin, Bitch Bikers Clubina. Tuo nimi iski meihin oitis - paitsi nimen tietyn itseironisuuden (kaverin sanoin, ”ei kuvasta kyllä yhtään teitä”), myös sen kaiun vuoksi - koimme että bitch -sanan käyttö tässä yhteydessä vähentää sen negatiivista katkua. Ja voilà! Bitch Bikers Club oli syntynyt. Ja niin kävi toteen myös tuo ystävämme ilkikurinen ennustus, aivan reissun viimemetreillä.

Idea lähti nopeasti kehittymään ja Bitch Bikers Club -elämänfilosofia vei meidät täysin mukanaan. Meille tärkeää on olla ja matkustaa hetkestä nauttien ja hötkyilemättä. Arvopohjaan kirjattiin asioita, kuten keskinäinen vapaus & sitomattomuus, pyrkimys ekologisuuteen, paikallisen matkailun & yritysten tukeminen, armollisuus itselle & muille, oikeus tuusaukseen sekä tietenkin rauha & rakkaus.

Toivotamme teille hyviä ja toivottavasti inspiroiviakin hetkiä Bitch Bikers Clubin seurassa!

Rakkaudella,

B.B.C.-Saara (ylemmässä kuvassa juhlimassa railakkaasti saapumistaan Iihin)
B.B.C -Essi (alemmassa kuvassa paluumatkan ekaa taukoa pitämässä, luonnollisesti jo noin 5 km:n kohdalla)









Kommentit

Lähetä kommentti